ponedeljek, 31. december 2012

Ljubezen...z ljubeznijo v 2013!

Spet z vami. 21.12.2012 se je zgodil in se še dogaja. Mogoče se je v vas nekaj spremenilo, vidite stvari drugače, čutite mogoče drugače. Tudi če ne. Verjemite, da je. Bliža se 2013 in časi se spreminjamo in mi z njimi. Mogoče je čutiti danes v zraku, da se leto zaključuje, da se nekaj zaključuje v našem življenju in sprejemamo v življenje novo. Novo leto, ki vam bo v upanju prineslo še veliko dobrih, uspešnih trenutkov, ki jih boste z ljubeznijo nesli naprej v vaše življenje in bili hvaležni za to kar imate. Za ljubezen ni potrebno veliko. Že en sam objem drage osebe je veliko. Dve duši, ki se doktakneta src drug drugega. Kaj ni lepšega. Mogoče malo romantiziram, olepšujem stvar, vendar poskusite in bodite tisti dani trenutek res TAM, prisotni s svojim srcem in potem boste mogoče verjeli napisanemu, da je res.

Naj bo res to novo leto, leto ko bo vsak od vas zazrl končno vase in si iskreno in pošteno priznal kaj sploh potrebuje in ne potrebuje v svojem življenju in kaj SRČNO ŽELI in to tudi peljal naprej. Peljal naprej z dejanji, da bo prišel do zastavljenega cilja. Ne moremo vedno sedeti na miru in čakati, da se bo nekaj zgodilo. Potrebno je delati na tem. Potem bomo lahko uživali svoje sadove dela. Ne bojte se padcev, ker za vsakim padcem vedno pride še večji vzpon, ki bo vreden truda. Priznati si padec je ena od umetnosti v življenju in nato stopiti na pravo pot, novo ali ponovno, kakor boste izbrali. Vi ste ustvarjalec svojega življenja. Res naj vas vodi vaše srce, poslušajte svoje želje, intuicijo. Kar vas dani trenutek zagrabi, da bi storili, to STORITE. Mislim, da vam ne bo žal. Učimo se in še se bomo.

Bodite v trenutku, zaužijte ga. Bodite z vašo družino. Radi se imejte. Sprejemajte. Ostanite optimisti na vaši življenjski poti in bodite brez strahu. Ste brezčasna duša na vaši zemeljski poti in poslušajte se. Vsak od nas je unikat. Zato ljubite SEBE, vedno naprej sebe, potem lahko tudi druge. Hvala, ker ste z menoj. Lep dan in večer v 2013 vam želim!

Z Blagoslovi in Ljubeznijo
Nina Rozina

Ni komentarjev:

Objavite komentar