nedelja, 29. december 2013

Kaj nam prinaša 2014?

Kdo ve kaj nam prinaša 2014? Verjamem v to, da tisto kar nam bo prineslo, bo vse odvisno od NAS samih. Vsak dan je pomemben. Vsako sleherno dejanje, ki ga napravimo, v nas in na drugih pusti določene posledice. Te pa so lahko dobre ali pa tudi slabe. Vendar se moramo začeti zavedati, da jih potrebujemo sprejeti, ne glede na razultat. Vsaka pa vseeno prinese novo moč. Moč, da se lahko nekaj iz tega naučimo. Velikokrat pozabljamo nase. Ne glede na to ali ste sami, imate družino, si rabite vedno vzeti čas zase. Misliti je potrebno tudi na svoj čas, ki ga bomo preživeli s samimi seboj. Pa če samo za pet minut na dan. Vsakega vsak sleherni dan nekaj povleče, se mu poroji želja v srcu, da stori nekaj kar že dolgo odlaša ali pa enostavno naredi nekaj, kar mu bo pogrelo srce, milo rečeno. Že to je dovolj. Če si pripravljen to prejeti in si reči, to je sedaj moj čas, s tem tudi daješ. Ko se napolniš s to energijo vsakdana, da resnično počneš dan trenutek tisto kar te res veseli, potem lahko tudi daješ to naprej. Bodo verjetno dnevi, ko te možnosti ne bo, bomo zasuti z delom ali enostavno ne bo časa. Tudi to se zgodi. Vendar ne obupajte. Univerzum vam bo vedno poslal v dnevu priložnost, da "uporabite" svojo srčno željo. Če se kdo v okolici ne bo strinjal z vami, tudi prav. Če to čutite, da potrebujete, naredite. Za vas bo bolje. Ne vem točno kaj Novo leto prinaša. Vendar vsak prinaša nove začetke, če ste za to pripravljeni delati, trdo. Vztrajno. Tako, da smo vsi na istem. Potrudimo se zase in s tem za druge, ter živimo tisto, kar nas žene naprej, da smo in da lahko rečemo, da uresničujemo svoje sanje.

Prineslo Vam bo ravno tisto kar si boste zadali, za kar boste delali, za čem boste stremeli. Važno je pa da ob tem ne pozabite, da poskušate ob tem tudi uživati. Ni vsem dana lahka pot na tem svetu to je jasno, je pa vsem dana ta pot. Če bo dovolj polna optimizma vam bo že v veliki meri za to olajšanja. Olajšana na način, da boste sebi naredili dobro in se ne boste obremenjevali z ovirami in tudi po težkem dnevu lahko malo zadihali. To je bistvo. Biti močan in trden na poti in enostavno živeti svoje življenje. Naj bo ta pot, kakršna je čudovita. Ne pozabite, takšna je in takšno poskušajmo sprejeti, ker je Naša. Izbrali smo jo, pa če verjamete ali ne. 

V vsem tem, kar pa se dogaja po svetu, pa naj bo polno ljubezni. Ljubezni do samega sebe in do drugih. Naj vam 14-ica prinese Veliko lepega in mogočnega. Vsakemu od vas želim, da Živite, da ostajate močni in odločni na svoji izbrani poti in iz nje potegnete samo najboljše. Ker smo najboljši, čisto vsak od nas. V vsakem je energija, ki stremi k temu, da nas dela najboljšega.

Zato bodite in uživajte v prihodnjem letu (pa ne samo prihodnjem). Raje recimo, da uživajte vsak dan trenutek v vsakdanu. Bodite. Bodite LUČ, to kar Že STE. Polno ljubezni in zdravja Vam želim! 

Pojdimo z optimizmom naprej. Blagoslov.

Nina Rozina

Ni komentarjev:

Objavite komentar